Vores udvalg af vinduespudsningsservices:

VINDUESPUDSNING I VERDENSKLASSE

Lige fra STORE vinduesvask opgaver, såsom landets store hoteller og større kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner, skoler, institutioner og øvrige offentlige bygninger, indkøbscentre, til mindre private virksomheder, butikker og private boliger.

Vi indgår enten en aftale om en fast turnusordning, hvor vi kommer og pudser vinduerne med et fast interval (abonnement) eller en ordning hvor kunden ringer og bestiller sin pudsning fra gang til gang (når vi trænger).

Et af vores specialer er vinduespolering efter håndværkere, hvor vi både afrenser og pudser vinduerne efter alle former for håndværkeraktiviteter, både fra lift og fra stilladser.

Vi har rigtig mange års erfaring i faget, vi tørrer op efter os og sætter ting på plads og har en udpræget elegant optræden i vindueskarmene. Vi holder vores aftaler og vi springer ikke over hvor gærdet er lavest. Alle vinduespudsere gennemgår et undervisningsforløb på vor egen vinduespudserskole, Danmarks første af sin slags, med både teori og praktik.

Efter hver eneste udført polering kvitteres på udført arbejde, så kunden véd, at vinduerne er blevet nusset om og pudset som oprindeligt aftalt. Der sendes desuden en SMS hver gang vi har været på besøg.

Under menuen ses forskellige former for vinduespolering, om vaskeanlæg, hvor vi vasker vinduer med renset, kalkfrit blødt vand, om sikkerhed og miljø, om samarbejdsbetingelser mv. Ja sågar en side om hvordan man selv pudser vinduer og en side med ren nørderi for vinduespudsere, hvor vi anmelder forskelligt grej, skriver indlæg om fagspecifikke emner mv. Tag den tid du lyster og lad os vise dig hvad vi kan !!!

Ring Vaskebjørnen 70 270 970!

En glad vaskebjørn pudser et vinduesparti

 Vinduespudsning København

Vinduespudsning i højden