Vinduespudsning – Privat

Vinduespolering - Privat

Vaskebjørnen har en hel afdeling til udelukkende at servicere det private marked med vinduespolering, rengøring, haveservice, rens af tagrender, afvaskning af solcelleanlæg mv.

 

Vaskebjørnen pudser vinduer hos private villaejere i hele Storkøbenhavns-området, samt i de større byer i HT området og i hele Trekantsområdet.

 

Håndværkerfradraget gør, at du kan få pudset vinduer til en pris, som var det sort arbejde!

 

Mere end 1000 privat-kunder kan ikke ta fejl.

Nøgleordene er omhyggelighed og hensyntagen til kundens ejendom og ejendele. Derfor er vores vinduespudsere også nøje udvalg. De skal både være knalddygtige professionelle vinduespudsere OG skal kunne give kunden en rigtig god oplevelse med kvalitetsvindues-polering. Den store mængde meget positive kundeudtalelser, som vi løbende uopfordret modtager fra vores privatkunder vidner om dette.

 

Vi holder vores aftaler, kommer til de aftalte tider, rydder op efter os og efterlader kun rene vinduer, ingen løbere og tørremærker, hverken på glas eller på vinduesrammer.

 

Vi aftaler altid på forhånd under hvilke rammer vinduespoleringen skal foregå; om det skal være en fast frekvens hvor vi pudser eksempelvis hver 4. 8. eller 12. uge eller om det skal være en aftale fra gang til gang, hvor man enten direkte booker næste vinduespolering med vinduespudseren eller selv vil ringe næste gang man vil ha pudset vinduer. Se samarbejdsbetingelser her.

 

Hver gang vi har udført vinduespolering afleverer vi en kvittering i postkassen, eller på mail / SMS, så kunden altid har styr på hvordan vinduespolering foregår.

 

Det er selvfølgelig også muligt at få sine vinduer pudset indvendigt, dette skal så blot aftales med Vaskebjørnen forud, så vi kan arrangere at komme indenfor.

 

Det er nemt at få et tilbud.

 

Ring 70 270 970 eller send en forespørgsel, så hører du fra os med en god pris.