Vaskeanlæg

Vaskeanlæg

Postevand – Vand fra hanen

Vand betegnes H20 – den kemiske betegnelse for brint (hydrogen) og ilt (oxygen), det er børnelærdom for langt de fleste. Men i virkeligheden indeholder vand fra hanen også mange andre kemiske elementer, sporstoffer og urenheder, som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber – for bare at nævne nogle få. Ved vask af vinduer, spejle og andre blanke overflader som .f.eks en bil, med ubehandlet vand fra vandhanen og lader vandet tørre op, sidder de fleste af disse mineraler og kemiske restkoncentrationer tilbage, når ilt og brint (vandet) er fordampet, og efterlader mærker og striber på ruderne – hvem kender ikke til kalkpletter på ruder, spejle og en nyvasket bil ?

 

Aggressivt vand

100 % rent vand er en ustabil sammensætning, hvor ilt- og brint-atomer forsøger at undvige hinanden. Vand behøver urenheder for, at ilt- og brint-atomer kan binde sig til hinanden. Renset og ”poleret” – vand forsøger automatisk at genvinde sin naturlige ”urene” men stabile tilstand ved aktivt at absorbere alle urenheder, kemikalier og mineraler, det kommer i kontakt med. Derved bliver renset og ”poleret” vand et aktivt / aggressivt og meget effektivt rengøringsmiddel, som opsuger / tiltrækker alle urenheder ofr at opnå sin stabile tilstand igen. Når man anvender aggressivt vand til vinduespolering, opnår man – med den rigtige teknik – et perfekt slutresultat.

 

Vaskeanlæg – vinduespolering uden kemikalier

Et vinduespolerings vaskeanlæg er et professionelt og miljøvenligt rengøringssystem, som ikke anvender nogen former for kemikalier eller rengøringsmidler – kun 100 % renset og “poleret” – vand. Når poleret vand anvendes til vinduespolering, efterlades overfladen steril, og når snavset således ikke har noget at hæfte på, bliver vinduerne ikke bare rene, men totalt rene og holder længere rene!

 

Vinduesvask – uden stige og lifte

Til vaskeanlægget findes en lang række tilbehør, bl.a. vandførende teleskopstænger, som har revolutioneret vinduespoleringsbranchen verden over. De vandførende teleskopstænger har betydet, at man ikke længere behøver at finde stiger og lifte frem, når man skal polere vinduer, det belaster både vinduespudsrens fysik mindre (ikke at skulle løbe op og ned af stiger mange gange på en dag) og sparer for mange unødige bekymringer over skader fra tunge lifte på belægninger, som bulet asfalt, knækkede fliser mv.

 

Med de lange lette karbon- eller glas-fiberstænger kan vinduespudseren stå sikkert på jorden og rengøre vinduespartier i helt op til 18-20 meters højde. Dertil kommer, at vaskeanlægget og rensemodulet er et kompakt og mobilt system, som kan monteres i de fleste varebiler. Vinduespudseren får frihed til at producere ubegrænsede mængder rengjort vand med sit eget transportable renseanlæg, hvor som helst på hvilket som helst arbejdssted.

 

Bonus – Rene vinduesrammer, facader, skilte mv.

Vaskeanlægget har den fordel at man også fjerner snavs og gamle sæberester fra tidligere vinduespolering, som uvægerligt sidder i fuger og på vinduesrammer. Sagt med andre ord vil en rengøring med rentvands vaskeanlægget også rengøre vinduesrammerne. Man skal forvente vask af vinduer 2-3 gange førend det perfekte resultat opnås. I sagens natur kan vaskeanlægget også med fordel anvendes til at rengøre facadebeklædninger og facadeskilte af enhver art og i enhver højde (næsten).

 

SPAR PENGE oven i købet.

Rengøring med vaskeanlægget er langt billigere end en ved traditionel vinduespolering med stiger og lifte. Ofte kan der være en besparelse på 25- 35 % på det årlige budget til renholdelse af virksomhedens vinduer!!

 

Sidste nye tiltag – vask af solceller

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30 % af sin effekt grundet snavs på solcellerne, og så forsvinder en stor del af fidussen med et solcelleanlæg. De skråtstillede solceller gør at nedfalden snavs lægger sig på de aktive solceller og i de fleste vedligeholdelses-anbefalinger står der at man IKKE bør anvende sæbe eller andre kemikalier til rengøring af disse. Afvaskningen kan også være besværlig, ja ligefrem farlig for lægmand, da solcelleanlæg oftest er monteret på taget af en ejendom. Her kommer et vaskeanlæg også til sin ret. Vi kan stå på jorden og rengøre solceller uden brug af kemikalier!

 

Vaskebjørnen har flere servicebiler med installerede vaskeanlæg, Ring 70 270 970 eller send en forespørgsel, så hører du fra os med en god pris på vask af DINE vinduer med vaskeanlæg.