Solcelleanlæg

Solcelleanlæg

Solcelleanlæg mister deres ydeevne pga. snavs.

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30 % af sin effekt grundet snavs på solcellerne, og så forsvinder en stor del af fidussen med et solcelleanlæg. De skråtstillede solceller gør at nedfalden snavs lægger sig på de aktive solceller og i de fleste vedligeholdelses-anbefalinger står der at man IKKE bør anvende sæbe eller andre kemikalier til rengøring af disse. Afvaskningen kan også være besværlig, ja ligefrem farlig for lægmand, da solcelleanlæg oftest er monteret på taget af en ejendom.

 

Vaskebjørnen har flere servicebiler med installerede vaskeanlæg, som bl.a. vi bl.a. anvender til at afvaske solcelleanlæg med renset blødt vand, UDEN brug af kemikalier eller sæbe.

 

Med vaskeanlægget kan vi afvaske solceller UDEN at skulle kravle rundt på kundens tag, UDEN at risikere at skade tagsten eller tagrender, UDEN at skulle anvende stiger, stillads eller lifte, som kan være ret så ødelæggende for en have.

 

Vaskeanlægget renser almindeligt postevand gennem mange komplicerede filtre ALT svans og alle urenheder og består desuden af en pumpe som pumper det rensede bløde vand gennem lange teleskopstænger ud i en hestehårsbørste i toppen af stængerne. Vi kan vaske helt op i 15 meters højde, hvilket svarer til en etagers bygning.

 

Håndværkerfradraget gør, at du nu kan få afvasket dine solceller og trække udgiften fra i SKAT.

 

Vi anbefaler et service-abonnement med 2 årlige besøg, hvor vi afvasker solcellerne – forår og efterår, så er vi sikre på det bedste vedvarende resultat. Se samarbejdsbetingelser her.

 

Hver gang vi har udført afvaskning afleverer vi en kvittering i postkassen, eller på mail / SMS, så kunden altid har styr på hvordan solcellerne af vedligeholdt.

 

Det er selvfølgelig også muligt at få udført afvaskning af solceller fra gang til gang, hvor man ringer på forhånd og booker en tid.

 

Ring 70 270 970 eller send en forespørgsel, så hører du fra os med en god pris.