Rens af tagrender

Rens af tagrender

Der falder hvert mellem 90- 100 ton vand på taget af et almindeligt parcelhus.

 

Disse store mængder vand skal ledes gennem tagrender og nedløbsrør til kloaksystemerne. Med de tiltagende tendenser til skybrud i kongeriget, hvor der kommer meget store mængder nedbør på meget kort tid, er det så meget vigtigere at have frie tagrender og nedløbsrør.

 

Det kan ikke undgås at ”noget” bliver tilbage i tagrenderne, dette ”noget” er visne blade, kviste, grene, nytårsraketter, grannåle og -kogler mv.

 

Til sidst kan det udvikle sig til en bedre altankasse med små blomster og græs, hvor vandet burde have løbet frit til nedløbsrørene. Kønt at kigge på når man bor i kvistlejlighed, men et problem når det regner – og i særdeleshed om vinteren, hvor det overskydende regnvand fryser til istapper…….

 

Resultaterne af overfyldte tagrender kan være mangeartede:

Fugtskader på murværk.

  • Fugtskader på trækonstruktioner.
  • Fugtskader på fundament og kældre
  • Svampeskader
  • Skjolder og snavset vand på facader
  • Nedstyrtende vand på biler / fodgængere, butiksudstillinger og –facader
  • Istapper skabes fra overfyldte tagrender og er til stor fare for fodgængere og biler.
  • Ødelagte tagrender og nedløbsrør.

Konsekvenserne kan faktisk være ret en ret så dyrebar affære for en boligejer eller bolig-forening / virksomhed.

Med vores specialudstyr renser og rengør Vaskebjørnen tagrender hos både private og erhverv i op til 20 meters højde. Afhængigt af hvor højt tagrenderne sidder, samt tilgængeligheden af tagrenderne, anvender vi stiger, stilladser eller vor egen 20m lastvognslift. Vi lægger køreplader hvis underlaget er blødt så vi ikke skader græsplæner, fliser mv. Og vi fjerner naturligvis affaldet fra tagrenderne efter os !!

I forbindelse med rensningen kan vi inspicere for skader og ødelagte tagrender. Vi fotodokumenterer vores inspektion og kan være behjælpelige med udbedring af skader.

Vi tilbyder fast eftersyn og rens af tagrender, enten årligt eller halvårligt.