Vores udvalg af rengøringservices:

Rengøring i verdensklasse

Vaskebjørnen udfører rengøring hos alle typer kunder: Lige fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder, indkøbscentre, hoteller og institutioner til mindre virksomheder, butikker, boligforeninger og private boliger.

Vi udarbejder i samarbejde med kunden en omhyggelig beskrivelse af rengøringsopgaverne inden vi påbegynder samarbejdet – så er banen ligesom kridtet op og forventningerne afstemt på forhånd.

Denne rengøringsplan danner grundlaget for vores instruktion af rengøringsassistenterne og for vores tilsynsførendes løbende inspektion af kvaliteten for at sikre at denne er ensartet og som oprindelig aftalt.

Flittig vaskebjørn rengør kontor: støvsuger, pudser, tørrer bord og tømmer skraldespand

 Rengøring København generel information

Vaskebjørnen er et landsdækkende rengøringsselskab, som varetager et bredt sortiment af rengøringsopgaver hovedsagligt i Storkøbenhavn, samt på hele Sjælland og i Trekantsområdet.

Vaskebjørnen udfører rengøring hos alle typer kunder: Lige fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder, indkøbscentre, hoteller og institutioner til mindre virksomheder, butikker, boligforeninger og private boliger.

Vi udarbejder i samarbejde med kunden en omhyggelig beskrivelse af rengøringsopgaverne inden vi påbegynder samarbejdet – så er banen ligesom kridtet op og forventningerne afstemt på forhånd. Denne rengøringsplan danner grundlaget for vores instruktion af rengøringsassistenterne og for vores tilsynsførendes løbende inspektion af kvaliteten for at sikre at denne er ensartet og som oprindelig aftalt.

Vores job er at sørge for at rengøringsplanen overholdes – også i fremtiden, så vore kunder bruger så lidt tid som muligt på rengøringen, så de kan koncentrere sig om deres primære opgaver!

Vi uddanner selv vort personale og sikrer os at de alle har nedenfor nævnte kendetegn, samt selvfølgelig at alle har rene straffeattester.

Vi anvender selvfølgelig svanemærkede rengøringsmidler og produkter, og har som mål altid at anvende de nyeste og bedste ergonomiske redskaber og rengøringsmetoder.

De følgende menupunkter beskrive vores forskelligartede serviceydelser indenfor rengøring, lige fra hovedrengøring og rens af gulvtæpper til leveirng af måtter.

Vores motto:”Fuld tilfredshed eller al snavset tilbage!”, synes vi selv er ganske morsomt…

Vores stab af rengøringsassistenter kendetegnes ved at være:

Uddannede i faget

Modne og erfarne

Initiativrige og ihærdige

Velsoignerede og diskrete

Ansvarlige og stabile

Pligtopfyldende

Fleksible og service-mindede.

Stabilt og pålideligt personale gør, at det både er kendte ansigter som færdes i din virksomhed og kendte stemmer på telefonen – det skaber tillid og velvære for alle.

Vi sætter en ære i at kunne levere alle former for beslægtede typer af service, så tøv ikke med at spørge til hoved-rengøring, gulvbehandlinger (tæpperens, oliering mv.), vinduespolering, linned-, papirvare- eller måtte-service, samt vicevært / ejendoms-service.

Ønsker du at høre nærmere om et tilbud vi kan skræddersy vedrørende rengøringen af jeres lokaler, hører vi gerne fra dig. Du kan eventuelt selv beregne prisen ved at indtaste nogle få data om jeres lokaler og ønsker til rengøring (privat / erhverv).