Lastvognslift

Lastvognslift

Vaskebjørnen har sin egen lastvognslift, som vi anvender til at pudse vinduer i op til 20 meters højder (svarer til en 6 etagers bygning). Kobler vi ydermere vores lastvognslift sammen med ét af vore vaskeanlæg, kan vi rent faktisk pudse vinduer i 35 meters højde (ca. 10 etager)

 

Med vor egen lift kan vi tilbyde vinduespolering af sværttilgængelige vinduer, trappetårne, glasgangbroer, gavlfag mv uden at skulle indleje dyre lifte fra eksterne leverandører. Derved bliver Vaskebjørnen et absolut økonomisk attraktivt bekendtskab til udførelse af vanskelige vinduespoleringsopgaver hvortil der skal anvendes lift.

 

Alle vores vinduespudsere mestrer kunsten at pudse vinduer fra lift, gennem mange års erfaring med dette. Vi anvender ALTID godkendt sikkerhedsudstyr som foreskrevet af Arbejdstilsynet og får årligt vores faldsikringsudstyr, stiger og lift efterset og gennemgået og certificeret af autoriserede værksteder årligt.

 

Liften anvendes til andet end vinduespolering.

Vi anvender desuden liften sammen med vores vaskeanlæg til at afvaske solcelleanlæg, Vi anvender den også til at rense tagrender og til facadevask.

 

Med vaskeanlægget kan vi afvaske solceller på etageejendomme UDEN at skulle udføre den risikable øvelse at kravle rundt på kundens tag og UDEN at risikere at skade tagsten eller tagrender.

 

Rens af tagrender i etagejendomme

Hvorfor ikke benytte sig af mulighed for at få renset og efterset sine tagrender af professionelle fagfolk, når nu lovgivningen forlanger dette udført med 3 årlige mellemrum ?

 

Beskæring af træer, fjernelse af efeu og eftersyn af murværk for boligforeninger

Vaskebjørnen hjælper desuden boligforeninger, ejendomsadministratorer, mv med vidt forskellige opgaver – lige fra beskæring af træer, fjernelse af efeu fra husgavle, opsætning / nedtagning af julepynt, mindre tagrende-reparationer, inspektion af murværk, fjernelse af istapper, til rens af facader med vore egne vaskeanlæg – alt sammen i op til 6 etagers højde.