Hovedrengøring

Hovedrengøring

Rene lokaler forøger trivsel og nedsætter sygefraværet.

 

Studier af støvgener og sammenhæng med allergi og sygefravær viser med al tydelighed at det kan være en god investering at få lavet hovedrengøring én til flere gange om året, herunder bl.a. gulvbehandlinger og rens af tæpper.

 

Hovedrengøring omfatter rengøringsopgaver, som normalt IKKE er omfattet af den almindelige rengøringsplan, og i en hovedrengøring anvendes ofte stærkere og mere koncentrerede rengøringsmidler (grundrengøringsmidler) – dog selvfølgelig stadig svanemærkede midler!

 

En tilbundsgående hovedrengøring vil typisk omfatte afvaskning af alle møbelflader- lodrette såvel som vandrette, afvaskning af alt træværk (vinduesrammer, dørkarme og døre, paneler m.m.), grundrengøring og afkalkning af alle sanitære installationer og fliser på toiletter og baderum (ofte endda en skumsystembehandling som desinficerer og dræber alle bakterier i ”vådrum”), tømning og afvaskning af skabe og skuffer i forbindelse med køkkener, grundrengøring af trappeløb, gangarealer, arkivrum mv. samt evt møbelrens, persiennerens og gardinrens. Vi medtager ofte også mere specielle ydelser, såsom telefonrens og tastaturrens.

 Hovedregøring København

De fleste som står for rengøringen i en virksomhed vil være glade for ikke at skulle have unødvendige bekymringer og bruge tid og energi på at høre om brok om rengøringen fra kolleger, hvorfor vi allerede ved indgåelse af et samarbejde om rengøringen aftaler en fast turnus for hovedrengøringer og enes om omfanget sammen med kunden.

Ønsker du at høre nærmere om et tilbud på en hovedrengøring af jeres lokaler, hører vi gerne fra dig. Ring 70 270 970 eller udfyld formular.

Møbelrens

Vi har mange års erfaring med både at damp- og vådrense polstrede møbler. Både sæder, ryg og pletter. Tørt og klart til brug efter få timer. Første analyserer vi snavset førend rensemetoden bestemmes. Rabat ved flere større opgaver. Langt de fleste pletter må gi op for vores ihærdighed og knofedt !!

Gardin- & persiennerens

Selv de mest beskidte gardiner kan få glæde af en grundig rens. Vi nedtager og renser gardiner efter vægt. Efter rens ophænger vi selvfølgelig gardinerne igen.

Persienner rengøres enten på adressen, eller vi tager dem med hjem i vort persiennevaskeri. Og ja … vi hænger dem selvfølgelig op igen! Priser afgives per styk incl. transport.

Telefon- & Tastaturrens

Tastaturer bliver let meget nussede. Mange har sikkert oplevet at tasterne ligefrem bliver klistrede og at man tydeligt kan se hvilke taster, som anvendes mest.

Det samme gælder telefoner i stor stil.

Vaskebjørnen besidder ekspertise og remedierne til at rense tastaturer – selvfølgelig også skærme og kabinetter – og telefoner.

Det skulle helst ikke være et hygiejnisk problem at benytte sig virksomhedens tastaturer og telefoner!