Gulvbehandlinger

Gulvbehandlinger

Vaskebjørnens afdeling for gulvbehandling beskæftiger sig med at specialbehandlinger af alle typer gulvbelægninger. Alle tilknyttet denne afdeling er specialister indenfor deres felt og mange af dem har 30+ års erfaring med at vedligeholde og reetablere mange forskellige typer gulvbelægninger.

 

Vi har egen maskinpark til at udføre opgaverne, lige fra tæpperensere, skuremaskiner, til vandstøvsugere og slibemaskiner og vort store kendskab til special-rengøringsmidler, gør at en vanskelig plet, et slidt terrazzogulv, et misfarvet linoleumsgulv eller et trægulv som har mistet ”gløden” blot er spændende udfordringer for os.

 

Udover at udføre grundrengøringsopgaver, vejleder vi også gerne kunder om fremtidig vedligehold af gulvarealerne, da vort kendskab til sæber, kemi, belægninger, slidtage mv ofte vil kunne give et godt input til, hvordan forskellige typer gulvbelægninger vedvarende holdes rene og fremtræder indbydende.

Typer af gulvbelægninger vi kan hjælpe med:

Tæpper – rens og imprægnering, evt anti-statisk behandling

Undersøgelser har vist at almindelig støvsugning, selv daglig støvsugning med moderne industristøvsugere kun fjerner en mindre del af allergifremkaldende partikler og almindeligt snavs i et gulvtæppe, selv gulvtæpper med relativt kort luv.

Studier af støvgener og sammenhæng med allergi og sygefravær viser med al tydelighed at det kan være en god investering at få renset tæpper og møbler med jævne mellemrum.

Vil man sikre sig et rent arbejdsmiljø bør man derfor få renset sine gulvtæpper, helst i en fast turnus, hvor vi anbefaler minimum halvårligt, afhængigt af trafikken på gulvtæpperne. Således vil behovet for tæpperens være større i gangarealer (og gangbaner i kontorlandskaber), receptionsområder og kantine end i kontorlokaler og mødelokaler.

Vi er mestrene i rens af tæpper, vi kan både våd-rense og tør-rense tæpper og imprægnerer også tæpperne efterfølgende eller anti-stat behandler efter kundens ønske.

Vi har også et udrykningshold som kan rykke ud med kort varsel såfremt der er behov for akut pletrens af f.eks. spildte væsker (vin, kaffe, øl, sodavand mv.), nedtrådte ”sager” o.lign. eller hvis der har været afholdte festlige aktiviteter og ét lokale straks skal renses.

Linoleum – opskurring, sæbebehandling / polishbehandling