Graffiti- og facaderens

Graffiti- og facaderens

Meningerne om graffiti er mange, men de færreste boligforeninger mener det pynter på deres ejendom. Vaskebjørnens graffiti-bekæmper fjerne uønsket graffiti hver gang !

 

Vi har udstyret, redskaberne og midlerne til at bekæmpe uønsket graffiti. Vi kan desuden hindre eller hæmme ny graffiti med en belægning, som i høg grad vanskeliggør graffitimaleres fremtidige indsats og gør det meget nemt at fjerne dette i fremtiden.

 

Vores graffitibekæmpelsesudstyr anvender vi desuden til af rense facader og til at fjerne algervækster og mosbelægninger på flisearealer, markiser og murværk.

 

Mere skånsom facadevask opnår vi med vore vaskeanlæg, hvor vi kan afvaske facader, markiser, skilte mv i op til 18 m´s højde UDEN brug af lifte og stiger. Da vaskeanlægget Kun anvender rent renset vand, er dette en MEGET miljøvenlig metode til rens af facader. Ved brug af vaskeanlægget undgår man også skader fra tunge lifte på belægninger (fliser, asfalt, græsplæner mv)

 

Vaskebjørnen tilbyder abonnementsordning, hvor vi løbende checker for graffiti og afrenser som en del af den faste service.