Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Vaskebjørnen udfører daglig rengøring hos alle typer kunder i hele landet (excl mindre øer), lige fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder og institutioner til mindre virksomheder og butikker. Er behovet anderledes en dagligt, kan vi gøre rent hos Jer hver anden dag, 2 gange om ugen, en gang om ugen eller hvilken frekvens der måtte ønskes.

Ikke 2 virksomheder er ens, derfor skræddersyr vi altid en rengøringsplan, som detaljeret beskriver de enkelte rengøringsopgaver i de froskellige typer lokaler kunden har – vi bruger ikke koder og signifikanser, men kalder ”en spade for en spade”.  Denne rengøringsplan danner grundlaget for vores planlægning af regnrøingen og for vor instruktion af rengøringsassistenterne og for vores tilsynsførendes løbende opfølgning på kvaliteten for at sikre at denne er ensartet og som oprindelig aftalt.

Erhvervs rengøring København

Vores job er at sørge for at rengøringsplanen overholdes – også i fremtiden, samt at vores kunder bruger så lidt tid som muligt på rengøringen, med andre slipper for bøvle og kan koncentrere sig om deres kerneforretning t!

 

Vi uddanner selv vores personale og sikrer os at de alle har nedenfor nævnte kendetegn, samt selvfølgelig at alle har rene straffeattester.

Vores stab af rengørings-assistenter kendetegnes ved at være:

Uddannede i faget

Modne og erfarne

Initiativ-rige og ihærdige

Velsoignerede og diskrete

Iført vaskebjørnen arbejdsbeklædning.

Ansvarlige, stabile og pligtopfyldende

Flexible og service-mindede.

Stabilt og pålideligt personale gør, at det både er kendte ansigter som færdes i din virksomhed og kendte stemmer på telefonen – det skaber tillid og velvære for alle.

Vi sætter en ære i at kunne levere alle former for beslægtede typer af service, så tøv ikke med at spørge til hoved-rengøring, gulvbehandlinger (tæpperens, oliering mv.), vinduespolering, linned-, papirvare- eller måtte-service, samt vicevært / ejendoms-service.